Derby-ul Manchester United

Derby-ul Manchester United

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 21 August 2022, 09: 23

Data actualizarii: Duminica 21 August 2022, 09: 23


Aproximativ 10.000 de fani ai lui Manchester United plănuiesc să protesteze împotriva proprietarului Joel Glazer și există temeri conform cărora suporterii ar putea intra pe teren și ar putea bloca accesul pe Old Trafford, scrie Daily Mail.


Jurgen Klopp cere victorie la masa verde dacă Manchester United – Liverpool nu se va putea juca


De altfel, o situație similară a existat și anul trecut, tot la un duel Manchester United – Liverpool, când fanii gazdelor au intrat într-un conflict cu forțele de ordine și au blocat autocarul echipei. În cele din urmă, derby-ul a fost reprogramat și Liverpool s-a impus cu 4-2.


Totuși, Jurgen Klopp nu vrea să treacă din nou prin asta. Managerul lui Liverpool a transmis ferm înaintea jocului că, în cazul în care vor exista astfel de manifestări din partea fanilor gazdelor, echipa sa ar trebui să câștige meciul la masa verde.


“Chiar sper să nu se întâmple asta, dar, dacă se întâmpla, ar trebui să primim punctele. Noi nu avem nicio legătură cu faptul că fanii lui United nu ar vrea ca meciul să se joace. Nu putem să reprogramăm meciul într-o perioadă foarte încărcată.


Sperăm să jucăm contra lui United și să plecăm acasă. N-am idee ce se va întâmpla. Într-o posibilă situație ca aceasta, cealaltă echipă ar trebui să primească punctele pentru că nu au nicio implicare. Noi am pregătit acest meci”, a spus Jurgen Klopp, potrivit sursei citate.


Manchester United a început dezastruos noul sezon din Premier League, cu două înfrângeri în primele două etape: 1-2 contra lui Brighton și 0-4 contra lui Brentford. Echipa lui Erik ten Hag este ultima în clasament, cu un golaveraj 1-6.


De partea cealaltă, Liverpool a înregistrat două remize în primele două etape: 2-2 cu Fulham și 1-1 cu Crystal Palace.

Read More