Liverpool a făcut oferte de 100 de milioane pentru trei fotbaliști, dar niciuna nu a reușit!

Liverpool a făcut oferte de 100 de milioane pentru trei fotbaliști, dar niciuna nu a reușit!

Dragos-Stefan Soneriu

Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 09: 23

Data actualizarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 09: 23


Liverpool a eșuat cu o ofertă înainte de terminarea perioadei de mercato pentru Federico Valverde în această vară, după ce Real Madrid a refuzat să-l vândă pe uruguayan.


Jurgen Klopp era disperat să adauge un nou mijlocaș înainte de termenul limită o zi după începutul dur de sezon al lui Liverpool, iar Valverde este un jucător pe care antrenorul „cormoranlor” l-a admirat de mult.


Se pare că echipa din Premier League era pregătită să plătească 100 de milioane de euro pentru tânărul de 24 de ani, dar Real Madrid nu a fost dispusă să ia în considerare nicio propunere, deoarece îl consideră pe Valverde „de neînlocuit”, potrivit publicației spaniole AS.


Valverde a semnat anul trecut un contract care expiră în 2027 și conține o clauză de reziliere de un miliard de euro, care arată cât de mult este apreciat pe Santiago Bernabeu.


Fostul jucător de la Penarol este mulțumit de viața de la Madrid, având siguranța din parea managerului Carlo Ancelotti că este unul dintre primele nume de pe foaia de joc.


După victoria lui Real în fața lui Mallorca, Ancelotti a spus: „Federico este foarte important pentru noi. Se descurcă foarte bine și este încă foarte umil. Acest lucru îl poate ajuta să devină un lider grozav în viitor.”


Problemele de la mijlocul terenului lui Liverpool


După mulți ani în care s-a bazat pe pedigree-ul de elită din cadrul echipei, Liverpool s-a trezit cu lipsă de calitate și energie la mijlocul terenului în acest sezon.


Klopp a fost probabil forțat să se bazeze excesiv pe veteranii James Milner și Jordan Henderson din cauza preocupărilor de formă din jurul unor fotbaliști precum Thiago și Curtis Jones.


Având în vedere că Naby Keita și Alex OxladeChamberlain au fost, de asemenea, accidentați și vor rămâne vără contract vara viitoare, clubul a aplicat regula asupra potențialelor soluții pe termen lung la problemele lor flagrante de la mijlocul terenului.


Jude Bellingham de la Dortmund este considerat ținta prioritară a clubului și probabil că va urma o mutare vara viitoare.


Liverpool l-a ratat pe Aurelien Tchouameni în timpul ferestrei de transfer, după ce mijlocașul lui Monaco s-a alăturat Realului pentru 100 de milioane de euro, iar clubul a ales inițial să amâne să semneze orice alternative.


Klopp a minimalizat îngrijorările de la mijlocul terenului lui Liverpool, dar accidentările jucătorilor săi de prim plan, împreună cu eșecul echipei sale de a câștiga în primele trei meciuri de ligă, au determinat o schimbare de poziție.

Read More